personal training

Op zoek naar meer informatie

Ik vind dat ik al een aantal jaar een aantal kilo te veel weeg en wilde hier graag verandering in brengen. Ik had een tijdje zelfstandig gesport in een sportschool bij mij in de buurt. Echter behaalde ik de gewenste resultaten niet zelfstandig. Daarom ging ik op het internet op zoek naar meer informatie  over een personal trainer.

meer informatie

Informatie op de website van het bedrijf

Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie over een personal trainer bij mij in de buurt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van https://www.physicum.nl/. Het bedrijf heeft een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten allemaal te bieden heeft. De personal trainer heeft ook erg veel ervaring op het gebied van psychotherapie waardoor de kans op een blessure aanzienlijk minder is. Met behulp van een personal trainer van Physicum wordt je geholpen om het lichaam te krijgen wat je altijd al gewild hebt. Nadat Ik de informatie op de website had gelezen besloot ik om een contact op te nemen voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid over mijn leefpatroon en over mijn persoonlijke doelen gehad. Ik sport nu 3 maanden bij Physicum en ik voel mezelf een stuk energieker en fitter dan dat ik voor de training deed ook ben ik een aantal kilo afgevallen.