XellentPT
personal training

Goedkope personal trainer Almere

Iedereen wilt natuurlijk alles goedkoop en al helemaal als het gaat om grote uitgaven. Zo is personal training niet voordelig, al kwam ik Xellent PT terecht toen ik onder “goedkope personal trainer Almere” zocht. Het bedrijf is erg voordelig en als je het vergelijkt met andere personal trainers al helemaal. Het is natuurlijk maar de vraag of het aansluit bij je wensen, maar daarom heb ik ook een kennismakingsgesprek aangevraagd.

goedkope personal trainer Almere

Tijdens onze afspraak werd mij duidelijk dat Xellent PT een uitgebreide dienstverlening heeft en al veel ervaring heeft in deze markt. Zo kan je er terecht voor:

  • small group training
  • kickbox training
  • personal training
  • pads training

Naar mijn mening is variatie, goede begeleiding, passend voedingsschema en motivatie de sleutel tot succes. Ik ben daarom aan de slag gegaan bij Xellent PT en daar heb ik geen moment spijt van gehad!

Enorm fit geworden

Mijn doelstelling was om nog fitter te worden en hier heeft Xellent PT mij goed bij ondersteunt. Zo is het bedrijf professioneel te werk gegaan en halen zij elke training het optimale uit je lichaam. Het is daarom ook echt aan te raden om dit bedrijf in te schakelen. In principe ben ik van elke dienst overtuigd en anders kun je altijd een intake aanvragen!