Lowcarbclub
Voeding

Aantrekkelijke acties van Low Carb Club

Sinds dat ik ben begonnen met dit dieet ben ik super tevreden. De service is ook helemaal top! Ik ben inmiddels een trouwe klant. Dit omdat ik elke week voor de hele week boodschappen bestel op de site. Iedere keer als ik ga bestellen ontvang ik weer een leuke korting. Ze hebben veel producten voor vaste lage prijzen. En daarnaast fantastische aanbiedingen op steeds weer verschillende producten. Mijn boodschappen heb ik bovendien altijd snel in huis, want ik kan tot ’s avonds laat nog bestellen. Bij alle koolhydraatarme producten staat veel informatie, maar als ik toch een vraag heb kan ik bellen of mailen en krijg ik ondersteuning. Zo weet ik precies wat ik moet bestellen voor mijn dieet en wat ik de hele week ga eten. Het is zeker aan te raden om je aan te melden en in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo word je goed op de hoogte gehouden en weet je precies welke acties actueel zijn. De kortingen die je ontvangt als nieuwsbrief lid zijn vaak hoog en super aantrekkelijk.

fantastische aanbiedingen

Een actie speciaal voor vaste klanten

Alle klanten kunnen ook gebruik maken van deze fantastische aanbiedingen. Maar voor vaste klanten is er een extra voordeel: spaarpunten. Met spaarpunten kun je bij elke bestelling een korting krijgen. En dat bovenop de acties en vaste lage prijzen! Nieuwe klanten die zich aanmelden via de site kunnen van deze spaaractie gebruik maken door een account aan te maken. Je krijgt sowieso als nieuwkomer spaarpunten bij je registratie. En met een account automatisch bij elke bestelling die je plaatst. Zo spaar je voor leuke kortingen. Op de site zelf is er ook altijd wel korting. Dus als je naast deze acties ook nog extra korting krijgt is dat mooi meegenomen. Surf dus snel naar de winkel om de korting te ontvangen.

Voor meer informatie kunt u hier klikken.