Torso lifestyle centre
personal training

Op zoek naar personal training Almere

Afgelopen drie maanden zijn erg zwaar geweest. Zo heb ik als doel om 10 kilo af te vallen en dat is naar behoren gegaan. Wel heb ik wat hulp gehad. Zo heb ik een personal trainer ingeschakeld uit Almere. Ik kwam bij Torso Lifestyle Centre terecht toen ik onder “personal training Almere” zocht op Google. Een geweldig bedrijf met veel positieve feedback van klanten. 

personal training Almere

Op het internet staat dat het bedrijf een goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteert, goede begeleiding heeft en hele goede voedingsschema’s maakt. Persoonlijk kan ik dit bevestigen! Het bedrijf is namelijk fantastisch en haalt het uiterste uit jezelf. Indien je op zoek bent naar een professionele personal trainer is Torso Lifestyle Centre echt een aanrader!

In totaal 10 kilo afgevallen

In drie maanden tijd ben ik in totaal 10 kilo afgevallen. Natuurlijk ben ik hier enorm trots op en mijn omgeving ook. Het is erg zwaar, maar door de goede begeleiding is het goed vol te houden. Als je liever in groepsverband traint is dat ook mogelijk. Zo heeft Torse Lifestyle Centre ook groepstrainingen. Dit is voordeliger en voor sommige mensen ook stukken prettiger! Op de website vind je meer informatie over de dienstverlening.