PT-Room Logo
personal training

Vindt u het echt tijd worden voor personal training Rotterdam? Dan moet u zeker eens contact opnemen met PT Room B.V.

Vindt u het tijden worden voor personal training Rotterdam? Dan moet u zeker een contact opnemen met PT Room B.V. hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel zet zich altijd voor de volle 100% voor u in. Het personeel heeft heel erg veel jaren ervaring, kennis en discipline. Zo wilt het personeel u altijd helpen met het behalen van uw doelen zodat u tevreden bent dan zijn wij ook pas tevreden. Heeft u hier interesse in? Neemt u dan zeker eens contact op met dit bedrijf. Dit kunt u doen door te bellen, te mailen of door de website te bezoeken.  

personal training rotterdam

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Mijn vader en ik gaan nu allebei sinds 3 weken hier trainen en dan maken wij gebruik van een personal trainer. Wij hadden allebei als doel om af te vallen. Wij zijn nu 4 weken bezig en ik ben al 4 kilo afgevallen en mijn vader 5 kilo. Wij zijn hier allebei heel erg blij mee.