Personal training Arnhem
personal training

Personal training Arnhem

Ik woog een jaar geleden 30 kilo teveel en ik wilde niets liever dan afvallen. Ik schaamde mezelf te erg voor me eigen lichaam om naar een sportschool te gaan. Ik zocht daarom ook naar een personal trainer die training gaf in een aparte ruimte zodat ik 1 op 1 training zou krijgen en niet in een sportschool hoefde te trainen. Ik zocht daarom naar Personal training Arnhem. Ik kwam terecht op de website van Rowinpt hier werd meer informatie gegeven over wat een personal inhoud en wat die voor mij zou kunnen betekenen.

 

Website

Op de website stond vermeld dat er in een aparte ruimte training wordt gegeven en dit vond ik erg belangrijk. De tarieven waren relatief laag wat mij natuurlijk ook erg aansprak. Ik had daarom ook contact opgenomen met de personal trainer voor een gesprek.

 

Intake gesprek

Nadat ik telefonisch contact had gehad met de personal trainer had ik een kennismakingsgesprek gemaakt. Tijdens dit gesprek hebben we het gehad over het doel wat ik wilde bereiken. We hadden ook direct samen een voedingsplan opgezet zodat ik gezonder en bewuster zou gaan eten. Ik sport nu inmiddels iets langer dan een jaar samen met mijn personal trainer en ik ben al 22 kilo afgevallen! Ik heb mezelf nog nooit zo goed en zeker gevoeld. Ik ben dus zeer tevreden over Personal Training Arnhem.