30PT Logo
personal training

Altijd al een EMS workout gewild? Neemt u dan contact op met 30PT peer pulles

Altijd al een EMS workout gewild? Neemt u dan contact op met 30PT peer pulles. Hier kunt u voor een scherpe prijs een EMS workout volgen. U krijgt goede uitleg over hoe het werkt. De personal trainers helpen u bij de oefeningen uitvoeren. Hierdoor voert u ze op de goede manier uit en krijgt u een goed resultaat. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u nou ook een EMS workout doen? Dan kunt u 30PT peer pulles benaderen door te mailen, te bellen, de website te bezoeken of door langs het filiaal te gaan. 

ems training arnhem

Mijn persoonlijke ervaring met 30PT peer pulles

Mijn persoonlijke ervaring met 30PT peer pulles is heel erg positief. Ik ben voor 5 weken geleden met sporten begonnen hier en ben erg blij dat ik voor 30PT peer pulles heb gekozen. Ik heb in het begin veel ondersteuning gehad zodat ik op een goede manier train. Ik merkte dat ik te maken had met personeel dat erg veel verstand heeft van wat ze doen. Ik voel mij hier ook erg fijn en ga ook graag sporten hier. Ik ben in 5 weken tijd 3,5 kilo afgevallen.